Menu Sluiten

Stand van zaken Lonwabo fase 2 en TEEC projecten

Afstand NL > ZA:                       € 0.00

Duwtje Wilde Ganzen:             € 0,00

Onze reis:                                 € 63.000

Momenteel zitten we op:     € 6.000

Nog te gaan:                              €57.000

Wil jij een bijdrage leveren? -> Doe hier een donatie 

Vriend van Mzamomhle

De Stichting is erg blij met haar Vrienden; mensen, bedrijven en NGO’s die kennis en middelen ter beschikking stellen om de projecten te kunnen realiseren. Zij zijn onmisbaar; zonder Vrienden houdt het snel op.

Scholing en inkomen voor medewerkers, de mogelijkheid voor ouders om te werken, kinderen van de straat, zorg en voorschoolse educatie. Door deze Vriendschap krijgen de kinderen, hun ouders en de gemeenschap een betere kans op zelfredzaam, menswaardig bestaan.

Wil jij vriend worden?

U kunt op de volgende manieren vriend worden van onze stichting Mzamomhle:

  • Kies uw eigen bijdrage en doe een eenmalige online donatie: Klik hier
  • Kies uw eigen bijdrage en stel een automatische machtiging in, vul het formulier en vol de instructies: Klik hier 

Vrienden ontvangen desgewenst periodiek een nieuwsbrief met hierin het actuele nieuws.

Letterlijk een steentje bijdragen

Voor een deel van onze Vrienden is de vriendschap meer dan alleen het geven van geld; tijd, praktische hulp en andere donaties in natura zijn ook zeer waardevol en welkom. Of door deelname aan de periodieke bouwreis; ter plekke en eigenhandig; iets voor u ?

“Het bijzondere aan het geven aan de stichting Mzamomle is de kleinschaligheid en dat ik precies weet waar mijn geld naar toe gaat. Met eigen ogen kan ik zien hoe kinderen geholpen worden met een dagelijkse opvang, zorg en scholing krijgen” Joost v/d Guchte, deelnemer bouwreis.

Stichting Mzamomhle is een Erkend Goed Doel. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Toezichthouder CBF controleert dit. Zo weet u zeker dat wij zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen. Meer weten? Kijk op Geef Gerust