Menu Sluiten
Mzamomhle Educare

Bouwreis 2012 Mza’Momhle Educare

Een actieve groep van 22 deelnemers, dagelijks aangevuld met een handvol KLMers heeft een geweldige buitenruimte bij het nieuwe dagverblijf in Wallacedene (team Margaret) gerealiseerd. Er zijn een enorme zandbak, klimtoestel, groententuin, 30 ‘bomen’ en parkeergelegenheid gerealiseerd. Daarnaast zijn de containers van de voormalige locatie herplaatst en opnieuw geschilderd ten behoeve van een opslag en werkplaats.

Behalve deze tastbare resultaten zijn in deze week ook resultaten geboekt als het gaat om bekendheid en vergroting van draagvlak in de community van Wallacedene/Kraaifontein, vertrouwen en versterking van de contacten met het opleidingsinstituut voor de medewerkers, het CECD.

Daarnaast is onze kennis vergroot als het gaat om het (gebruik van) het gebouw, de arbeidsvoorwaarden, rol overheden en ga zo maar door. Nodig en bruikbaar voor vervolgprojecten. Wat de bouwploeg in ieder geval dagelijks heeft ervaren, is dat het werken in hun nieuwe onderkomen, de leidsters ‘vleugels’ geeft. Al hun kunnen wordt ingezet om verder te ontwikkelen ten behoeve van de kinderen. Dit was prachtig om mee te maken.

Het gebouw heeft natuurlijk ook extra aantrekkingskracht op nieuwe ouders in Wallacedene. Velen bezochten de openingsbijeenkomst en lieten blijken dat zij deze investering in hun kinderen als een bijzondere bijdrage in hun community ervaren.

Zie hier het resultaat:

Fotoalbum Bouwreis 2012

Het album bestaat niet of je hebt onvoldoende toegangsrechten om het album te bekijken.